Ajankohtaista

Sunnuntain pitopöytä katetaan jouluun asti joka sunnuntai  klo 11-16 (aikuiset 30€, lapset 4-12 v 13€).  Kesän saaristolaislounas  14.8. saakka ti-pe klo 11-16 (aikuiset 20€, lapset 4-12 v 9€). 

Noutopöydästä voi ottaa itse.  Huolehdimme hygieniasta, käsidesin käytöstä ja vaihdamme ottimia tiheästi.  Pidetään yhdessä huolta siitä että käynti Pohjakulmassa on kaikille turvallinen!

Tarjolla tiistaista-perjantaihin  myös 12,50€  maksava lohikeittolounas joka tarjoillaan pöytään.  Siihen sisältyy alkusalaatti, talon leivät, lohikeitto sekä kahvi + piiras.

RUOKATILAUKSET  (soita 02 2522 771 tai laita sähköpostia ravintola@pohjakulma.fi):   RUOKAA TAI KAKKUJA, LEIPIÄ, LEIVONNAISIA.  Tarjolla myös kolmen ruokalajin menu.  Katso vaihtoehdot tästä: RUOKATILAUS

Ryhmät  sopimuksen mukaan.  Pitopalvelu toimii joka päivä.  Pyydä tarjous p 02 2522 771.

Tervetuloa Pohjakulmaan!

Nyt Pohjakulman kaloja, salaatinkastiketta ja rosmariinisuolaa voi ostaa K-Supermarket Ellenistä!  Olemme koronaseisokin aikana tehneet tutuista tuotteistamme kuluttajapakkaukset.  Samoja tuotteita voi tietysti ostaa myös täältä Pohjakulmasta.

Saaristolaisleipää voi käydä ostamassa Unikeko Shopista, sieltä saa myös rosmariinisuolaa ja salaatinkastiketta.